Kom gratis til messe
Håndarbejdsmesse_Rødovrehallen_2018_020218_IN-1-of-35.jpg
Nu kan du vinde billetter til messen. Foto: Arkiv
konkurrence Du behøver ikke at holde masken for at få mest muligt ud af årets store håndarbejdmesse i Rødovrehallen. Hvis du er heldig, kan du nemlig vinde en af de billetter, som Rødovre Lokal Nyt sætter på højkant her i spalterne og på Facebook.
Fakta

Kom gratis til håndarbejdsmesse
Hvad hedder den lille sybutik på Rødovrevej? (se svaret andetsteds i avisen).
Vi trækker lod blandt de rigtige svar
den 30. januar klokken 14.
Vi trækker lod om 5x2 billetter blandt de rigtige svar. Du kan svare i kommentar-
feltet på Rødovre Lokal Nyts Facebookprofil og på SMS: 31 12 26 10.

Ingen kender forskel på ret og vrang, som udstillerne på den store AOH-messe.
Her kan du møde eksperter fra både ind- og udland inden for alle håndarbejdets mange genre og du kan få serveret gode råd og tips side om side med gode tilbud på alt fra garn til tilbehør.

Vind dig adgang
Rødovre Lokal Nyt sender fem par sy-, hækle-, og strikkeentusiaster gratis ind til den store messe. Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på, hvad den lille sybutik på Rødovrevej, der tidligere har hjulpet kræftramte børn med små hjemmehæklede sprutter, hedder.
Du behøver ikke engang køre hele vejen fra Ringsted til Rødovre for at finde svaret, du kan læse det her i denne messe-avis, eller du kan finde det på rnn.dk, hvor kvinderne i den lille butik fortæller, hvad de glæder sig mest til ved messen.
Deltager du i konkurrencen, kan du til gengæld også høre nogle af landets vildeste syersker fortælle, hvordan de kreere deres favoritting og du kan få hemmelige fif, som du kan bruge derhjemme, når du selv skal være kreativ.Kommentarer
Top