Deler ud af Lars Ulrich-anekdoter
ken-anthony.jpg
Ken Anthony i sin stue på Tårnvej, der er flot dekoreret med gyldne plader og andre rockeffekter. I næste uge fortæller Ken Anthony om et langt liv med musik. Foto: Red.
foredrag 63-årige Ken Anthony er et omvandrende rockklenodie og i næste uge deler han historier fra det danske heavymiljø og fortæller blandt andet, hvordan det gik til, at Metallica lånte hans lejlighed, da de indspillede en plade i København.

Der er nogle, der påstår, at jeg bor i et museum,” siger Ken Anthony, da han tager imod avisen i lejligheden på Tårnvej. Det amerikanske band Texas Hippie Coalition brager ud af højtalerne og væggene i lejligheden er tæt pakket med gyldne plader fra bands som Metallica og Black Sabbath, der alle er dedikeret til Ken Anthony. Der vil formentlig ikke være en stol at opdrive, når den forholdsvis nyåbnede kaffebar på Damhustorvet ’&kaffe’ fredag den 31. januar inviterer til foredrag med den lokale musik-
connoisseur Ken Anthony, der var en af grundlæggerne til den danske heavy metal-scene i Danmark og af mange betragtes som en sand rockguru.
Han har rejst Europa tynd som manager for blandt andet Black Sabbath, skaffet pladekontrakter til blandt andet Pretty Maids og Mercyful Fate og så har han et helt særligt forhold til legendariske Metallica med den danske trommeslager Lars Ulrich. Han er indbegrebet af rock ’n’ roll og på næste fredag kan Ken Anthony opleves på slap line, når journalist Lars Schmidt har Anthony i den varme stol på kaffebaren ’&kaffe’, hvor Ken Anthony vil fortælle vidt og bredt om sine oplevelser i den danske heavy-verdenen.
”Og det bliver fuldstændig ucensureret,” fortæller rockguruen om foredraget på kaffebaren, der har fået titlen ’One Night of Rock’. Ud over et indblik i Ken Anthonys liv med musik, vil der også blive severet spareribs. Arrangementet begynder med en velkomstøl klokken 17 og hele herligheden koster 200 kroner.
”Jeg kan love, at der nok skal komme flere Lars Ulrich-anekdoter,” fortæller Ken Anthony. Billetter kan købes i kaffebaren på Damhustovet.

Kommentarer
Top