Avarta viste tænder mod Brøndby
avarta-vanløse_023_131019_BP.jpg

Fodbold, 2. Division: Avarta - Vanløse: Emil Wass

fodbold Til trods for en stor dominans af Brøndby igennem hele kampen, lykkedes det Avarta at komme hæderligt igennem og de havde endda to store muligheder for at få scoret.

En superligaklub mod en 2. divisionsklub, det lyder ikke til at blive det store slag. Det var da også til at se, at begge hold er i starten af deres ’pre-season’, for spillet var ikke prægende, men alligevel var det en ganske fin kamp at observere. 
”Vi får meget ud af en kamp som denne. Når vi er usammenhængende i vores pres, skiller de os ad, blandt andet på deres anden scoring. Jeg synes samtidig, der er fine ting, vi kan tage med, men jeg er også ærgerlig over, vi ikke får scoret på en af de to store chancer i første halvleg, ” fortæller Thomas Westh Hansen. 

”Mere end bare en træningskamp”
For en af brøndbyspillerne, var det ikke en helt normal træningskamp. Peter Bjur har en del år bag sig i Avarta og kampen var speciel for Brøndbys nummer 29.
”Det er selvfølgelig altid specielt at spille imod sin tidligere klub. Avarta vil altid betyde meget for mig, da det var der, jeg havde min opvækst og de spiller også godt i dag,” siger Peter Bjur efter lørdagens træningskamp, der endte 2-0 til Brøndby. Begge mål blev scoret i første halvleg. 

Kommentarer
Top