26-årig i livsfare efter overfald på Brandholms Allé
politi_024_190516.jpg

To ældre kvinder er blevet snydt af tricktyve - har du set gerningsmændende?

Politiet leder i øjeblikket efter en kvinde, der rettede henvendelse til overfaldsmændene og formentlig var årsag til, at volden stoppede. Foto: Arkiv
politi En person er varetægtsfængslet efter et brutalt overfald lørdag aften på Brandholms Allé, hvor en 26-årig mands liv på et tidspunkt var i fare. Politiet leder i øjeblikket efter en kvinde, der rettede henvendelse til overfaldsmændene og formentlig var årsag til, at volden stoppede.

Flere gerningsmænd overfaldt lørdag aften ved 23-tiden en 26-årig mand på Brandholms Allé. Overfaldet var så voldsomt, at den 26-årige var i livsfare efter mødet med overfaldsmændene.
Tirsdag blev en 25-årig mand varetægtsfængslet i foreløbig fire uger i sagen. Han er mistænkt for at sammen med to andre gerningsmænd at have deltaget i overfaldet. De øvrige mistænkte personer er fortsat på fri fod og politiet leder i øjeblikket efter en kvinde, der kom kørende forbi overfaldet i en orangefarvet bil – formentlig en Peugeot. Hun valgte at stoppe og rettede henvendelse til overfaldsmændene, som herefter flygtede fra stedet.
”Det er vores opfattelse, at hun var årsag til, at den grove vold ikke udviklede sig yderligere og vi vil meget gerne i kontakt med kvinden,” udtaler politikommissær Ole Nielsen i en pressemeddelelse. Kvinden politiet søger, havde angiveligt udenlandsk baggrund og bar tørklæde.

Har du information om det kvindelige vidne eller har du andre informationer i sagen, så kan Københavns Vestegns Politi træffes på 43861448  Kommentarer
Top