Ny besøgsrekord i centeret
entrepenoerskabsmesse_004_170119_BP.jpg

Centeret summede torsdag af gode idéer og vilde drømme, da hundreder af unge fra lokalområdet gav den et skud som entreprenører foran et kritisk publikum og frivillige dommere i Rødovre Centrum.

Den 29. november blev der sat ny besøgsrekord i Rødovre Centrum. Foto: Arkiv
black friday 69.156 mennesker lagde vejen forbi Rødovre Centrum under ’Black Friday’ den 29. november og det er ny rekord.

Rødovre Centrums marketingdirektør, Charlotte Andersen, fik ret, da hun i avisen den 28. november havde på fornemmelsen, at centerets besøgsrekord, for antal besøgende på én dag, ville blive slået på årets vildeste shoppedag, ’Black Friday’.
Og den hidtidige rekord på 64.464 kunder, som i øvrigt blev sat sidste år på ’Black Friday’, blev slået eftertrykkeligt. I alt myldrede 69.156 mennesker ind i Rødovre Centrum fredag den 29. november.
For Charlotte Andersen sluttede arbejdsdagen klokken 1 om natten.
”Det er lidt hyggeligt at slutte dagen af med, at hele centret er lukket efter en travl dag, alle stemmerne og underholdningen er forsvundet og man er alene i centret, hvor julelyset er det eneste, der er tændt – så går man bare rundt og falder ned i tempo,” fortæller hun.

Kommentarer
Top