Mads Eller: ”Det var ikke lige den jubilæumskamp jeg havde regnet med”
RMB-soenderjyske_QF2_199_100319_BP.jpg

Metal Ligaen, playoffs, kvartfinale 2019, 10. Marts 2019. Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske: #11 Mads Eller

100 kamps jubilar Mads Eller, blev RMBs eneste målscorer i kampen mod Frederikshavn White Hawks. Foto: Brian Poulsen
Ishockey ”Nu skal vi bare glemme den her kamp fuldstændig, og så må vi vinde i morgen mod Esbjerg. Vi skal vinde i morgen, det er der ingen tvivl om” siger Mads Eller.

Mads Eller, spillede sin kamp nummer 100 for RMB mod Frederikshavn White Hawks. Om sin jubilæumskamp, siger Mads Eller.
”Det var ikke lige den jubilæumskamp, jeg havde regnet med. Vi spiller fint i første periode, men det er lidt afventende hockey, for Frederikshavn giver ikke særlig mange chancer.”
“Vi taber kampen i anden periode, hvor der er nogle korte momenter, hvor vi begår nogle små fejl, det straffer de bare, så det er der, vi taber kampen.”
“Begår vi ikke de fejl, så havde det sikkert stadig stået 0-0, så ved man aldrig, hvad det kunne være blevet til, for vi gør det ganske fint, indtil vi laver de fejl,” mener Mads Eller og fortsætter:
”Nu skal vi bare glemme den her kamp fuldstændig, og så må vi vinde i morgen mod Esbjerg. Vi skal vinde i morgen, det er der ingen tvivl om. Vi er opsat på, at vi skal vinde og vi kommer ud med fuld blæs.”

Af de 100 kampe du har spillet for RMB, er der kampe, som du specielt husker?
”En kamp, jeg husker meget tydeligt, det er måske, fordi det ikke er så længe siden. Det var kampen mod Herning, hvor vi var bagud med 0-4, hvor vi vendte kampen og vandt 6-4. Og så var der også slutspilskamp nummer syv mod Rungsted, som vi godt nok tabte, men stemningen og al ting op til kampen, var fantastisk. Det var også en stor oplevelse, da jeg blev udtaget til landsholdet. Det var et kæmpe skulderklap, det var kæmpe fedt,” siger Mads Eller.Kommentarer
Top