Keskitalo også skadet
RMB-odense_002_060919_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs. Miro Keskitalo

Miro Keskitalo så slemt skadet ud, da han blev hjulpet ud i omklædningsrummet allerede i 1. periode søndag aften. Foto: Brian Poulsen / arkiv
ishockey Den finske back Miro Keskitalo måtte udgå i søndagens kamp mod Rungsted. "Vi ved ikke, hvor slemt det er. Måske spiller han i aften mod Herlev, måske er han ude i længere tid," siger assisterende træner Morten Andreasen.

Et uheld kommer sjældent alene… men alligevel. Det er lige vel overdrevet så uheldige Rødovre Mighty Bulls er i denne sæson.
I går måtte Miro Keskitalo udgå af kampen allerede i 1. periode.

Som altid vil Mighty Bulls ikke udtale sig om skaderne og svaret fra Morten Andreasen er da også kryptisk:
“Vi ved ikke, hvor slemt det er. Måske spiller han i aften mod Herlev, måske er han ude i længere tid,”Rødovre Lokal Nyt har talt med to personer, som så kampen og med deres beskrivelse af skaden, så er der ikke tegn på, at den stærke finske back spiller i aften eller foreløbig for den sags skyld.

Med en sejr i de seneste fem kampe, er der ikke mange lyspunkter for tyrene.
“Efter to nederlag uden at score et mål, er det klart, stemningen ikke er god i truppen. Men vi kan heldigvis rejse os hurtigt ude mod Herlev i aften. Det er også en sjov kamp, fordi det er et lokalopgør, så det er en god måde at rejse sig på,” siger Morten Andreasen.

Mighty Bulls skadesliste:
Kasper Larsen, back
Julius Nyquist, back
Miro Keskitalo, back
Nicklas Carlsen, forward
Matthias Asperup, forward

Mads Eller er tilbage efter overstået karantæne.

Kommentarer
Top