Julekoncert med sigøjnersang
JCB2374.jpg
Djina Mai-Mai glæder sig til at synge til den traditionelle julekoncert i Grøndalslund Kirke. Foto: Presse
gratis Sidste år var der fyldt helt op i Grøndalslund Kirke, da der var julekoncert. På søndag den 16. december kl. 15 bliver der om muligt endnu mere kamp om pladserne, når en af landets største stemmer mixer sopran med sigønjer.

I år er det lykkedes Grøndalslundkoret at etablere et samarbejde med den kongelige operasanger, sopranen Djina Mai-Mai. Lidt af et scoop, hvis man er til skønsang, men også vil have et tvist. Djina er nemlig kendt for at kunne meget mere end man lige skulle tro.
“Det glæder vi os meget til. Vi skal synge to sange, hvor vi i koret skal forsøge at matche en af landets helt store stemmer. Djina Mai-Mai debuterede i 1984 på Den kongelige Opera i Figaros Bryllup af Mozart og sang allerede året efter det be-rømte parti som Nattens Dronning i Tryllefløjten. Til koncerten den 15. december kan man bl.a. høre hende i Lehars sigøjnernummer Lied und Czardas sammen med Grøndalslund-koret,” afslører Signe Bang Hansen fra kirken.

Angels Carol
På harpe medvirker tidligere kgl. soloharpenist Vibeke Franck. Hun skal akkompagnere i efterårets store korsatsning Angels Carol af den engelske og meget aktuelle korkomponist John Rutter (han varfornylig dommer i Internationalt Korgrandprix, hvor Danmark vandt, red).
“Foruden disse highlights vil der selvfølgelig blive lejlighed til at høre en masse forskellig julemusik fra ind-og udland. Desuden medvirker Candlelight Strings, Blokfløjtegruppen Chr.d. IV og selvfølgelig den suveræne pianist Tormod Vinsand,” fortæller Signe Bang Hansen. Der er gratis adgang, og dørene åbnes klokken 14.45.Kommentarer
Top