Fængslet for voldtægtsforsøg
21-roedovre-station2_040207.jpg

Halvdelen af togene er forsvundet fra Rødovre Station. Nu vil flertal igen have ministeren til at ændre beslutningen.

En 27-årig mand er blevet fængslet i sagen om et voldtægtsforsøg ved Rødovre Station. Foto: Arkiv
politi En 27-årig mand er blevet fængslet i sagen om et voldtægtsforsøg ved Rødovre Station.

Ved et grundlovsforhør, bag lukkede døre, blev en 27-årig mand torsdag varetægtsfængslet frem til den 27. december i sagen om et voldtægtsforsøg ved Rødovre Station natten til lørdag den 30. november.

Københavns Vestegns Politi valgte tidligt at dele overvågningsbilleder af gerningsmanden og onsdag meldte den 27-årige sig selv til politiet.Voldtægtsforsøget skete ved Rødovre Station, hvor den nu fængslede mand lagde en 40-årig kvinde ned på jorden og befølte hende. Kvindens kæreste kom til og det fik den 27-årig til at stikke af.

Kommentarer
Top