Efterlyses for voldtægtsforsøg ved Rødovre Station
roedovre-station_006_170714_BP.jpg
Efterlyser mand med rød hue for voldtægtsforsøg i Rødovre Foto: politi.dk
politi En 40-årig kvinde blev natten til lørdag forsøgt voldtaget ved Rødovre Station. Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder af den mistænkte gerningsmand.

Københavns Vestegns Politi offentliggør overvågningsbilleder af en mand, der mistænkes for at forsøge at voldtage en 40-årig kvinde ved Rødovre Station natten til lørdag.

”Der er tale om et usædvanligt groft overfald. Heldigvis er de overvågningsbilleder vi har i sagen, relativt tydelige. Vi håber derfor på, at offentligheden kan hjælpe os med at identificere gerningsmanden,” udtaler leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup i en pressemeddelelse.   Overgrebet skete natten til lørdag den 30. november. Klokken 03.11 modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om forsøg på voldtægt ved Rødovre Station på Damhus Boulevard. En 40-årig kvinde var blev lagt ned på jorden og befølt af en gerningsmand. Overfaldet blev stoppet, da kvindens kæreste kom til stedet, hvilket fik gerningsmanden til at flygte i ukendt retning.

 

 

Kommentarer
Top