To gange bokseguld i Sverige
Boksning_Sverige-e1574757768171.jpg
Rødovre Bokseklub på tur til Sverige. Foto: Privat
boksning Rødovre Bokseklub havde seks boksere til ’King of the Ring’ i svenske Borås, hvor der deltog 520 boksere fra hele Europa.

Den 13-årige Valdemar Fürster var den rødovrebokser, som fik fleste kampe i weekenden. I klassen Møllevægt (-43 kilo). Både i kvart- og semifinalen besejrede han en svensker med dommerstemmerne 3-0.
”I finalen mødte han en stærk modstander fra Irland, hvor han desværre tabte, men Valdemar kunne tage hjem med en flot sølvmedalje,” fortæller træner Stuart Watson, som fortsætter om den 15-årige Lucas, der deltog i fluevægt (-50 kilo).
”Lucas debuterede i Borås, men startede med et nederlag i sin kvartfinalen. Dermed var turneringen slut for Lucas, der fik et lærerigt nederlag.”

Den 19-årige Cristian Stanca mødte en stærk græker, som blev lidt af en håndfuld og Stanca tabte dermed sin første kamp.”Guld og diskvalifikation
Der skal være styr på udstyret, hvilket den 15-årige Jasper Landal må erkende. Han vandt sin kamp mod en svensker i fluevægt, men blev efterfølgende diskvalificeret på grund af manglende håndbind.

Så gik det bedre for Mohamed Hussein i letweltervægt (64 kilo).
”Muhamed kæmpede mod en finne i semifinalen, som han vandt med alle dommerstemmerne 3-0. Det gik ligeså godt i finalen om søndagen, hvor en svensker tabte til Mohamed. Dermed fik vi den første guldmedalje til Rødovre,” siger Watson, som fortællere videre om den anden guldmedalje, som den 14-årige Elliot Hodges i letweltervægt kæmpede sig til.
”Elliot kæmpede en god semifinale mod en englænder, som Elliot vandt overlegent. Han fortsatte de gode takter i finalen mod en svensker og sluttede en god weekend af for Rødovre,” mener Stuart Watson.

Kommentarer
Top