Stjålet Tesla kørt i Damhussøen
politi-tesla.jpg
Damhussøen gemmer på lidt af hvert. Tidligt onsdag morgen modtog politiet en melding om, at en Tesla var kørt i søen. Foto: Red.
politi Det er endnu uvist, hvordan den dyre elbil havnede i Damhussøen tidligt onsdag morgen, men, ifølge Ekstra Bladet, blev nogle drenge set løbe fra stedet.

En Tesla-bil kan meget, men at køre på vandet er endnu ikke en af funktionerne. Den dyre elbil kortslutter dog ikke, når den ligger på en søbund. Bilens lygter lyste således stadig, selvom bilen var sunket helt til bunds onsdag morgen.
”Klokken 05.10 får vi en anmeldelse fra en borger, der kan se en bil med lysene tændt i vandet. Da vi kører ud til stedet, kan vi konstatere, at der er tale om en brugsstjålet Tesla S-model,” udtaler vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer til Ekstra Bladet. Bilen er stjålet på Vestegnen og politiet ved endnu ikke, hvordan bilen er endt i Damhussøen.
”Men nogle drenge er set løbe fra stedet. De har enten været meget tidligt oppe eller sent i seng,” siger vagtchefen videre til Ekstra Bladet.
Hovedstadens Beredskab oplyser til Lokal Nyt, at bilen er blevet bjærget ind til vandkanten og at den er blevet afmærket med rødt/hvidt politi-bånd. 

Kommentarer
Top