Smykkebutik kalder alle på job til Black Friday
Aveny_276_271119_BP.jpg
Det kræver lidt ud over det sædvanlige at have mange tilbudsjagende kunder igennem dørene. Foto: Brian Poulsen
FULD KNALD PÅ BLACK FRIDAY: I morgen er det Black Friday og som forrige år forventer Aveny, at få et rekordantal kunder på besøg i butikken. Faktisk så mange, at man har kaldt samtlige ansatte på arbejde på grund af erfaringer fra sidste år.

Hemmeligheden bag kundernes store interesse for Avenys ure og smykker er de
gode tilbud, man kan få på Black Friday.
Traditionen tro bliver alt i butikken sat ned på denne særlige indkøbsdag og det er ikke så dårligt, når julegaverne kan købes billigere eller der kan blive råd til den helt store diamant eller det nye smarte ur.
”Kunderne får et godt tilbud på dagen og de ved, det kun er den ene dag og ingen andre dage. Vi har ikke varer, der bliver forældede, derfor er interessen stor, når vi så sætter dem ned lige præcis den dag,” siger Tina Giese, Butikschef hos Aveny i Rødovre Centrum.

Tyvstart på julesalg
Black Friday ligger tæt på julen og mange kan godt se idéen i at få købt julegaverne på Black Friday.
Tina Giese tilføjer:
”Kunderne ønsker sig måske noget specielt til jul. Her får de så et godt tilbud og mulighed for at købe julegaven lidt billigere.”
Black Friday tilbuddene strækker sig over mange dage i nogle butikker, men ikke hos Aveny. Det kan mærkes i butikken og derfor er alle ansatte på arbejde den dag, hvor der er åbent fra klokken 8 til klokken 24.
”Det er også årets længste dag for personalet, så der er brug for alle friske kræfter til at komme sikkert igennem dagen med tilfredse kunder og et godt salg,” understreger Tina Giese.Kommentarer
Top