Skal du med på Åben Udstilling
Fernisering_aaben_udstilling_14_IN.jpg
Der er altid mange lokale talenter med i konkurrencen om at vinde 'Åben Udstilling'. Også sidste år. Foto: Arkiv
åben udstilling Én gang om året får alle Rødovres kunstnere muligheden for at udstille deres værker sammen med andre kunstnere foran et stort publikum, når biblioteket holder Åben Udstilling. Nu nærmer deadline for indlevering af værker sig.

Det er blevet tid til en klassiker. Åben Udstilling eller begivenheden, hvor alle Rødovres kunstnere konkurrerer med og mod hinanden, står for døren.
Igen i år inviterer Rødovre Bibliotek kommunens borgere til at udstille til udstillingen. Der kan indleveres to værker efter eget valg. Indlevering af værker skal ske mandag den 18. november klokken 13 til 17 på Rødovre Bibliotek. Hvis du er forhindret i at indlevere på denne dato, kan du træffe aftale med litteraturformidler Sara Ludvigsen på cn23745@rk.dk.
Åbningen af årets ‘ÅBEN UDSTILLING’ markeres med en fernisering lørdag den 23. november klokken 11. Her vil årets værker blive præsenteret og Kultur- og Fritidsudvalget overrækker deres priser til de tre udvalgte kunstnere.
“Igen i år vil publikum kunne stemme på deres favoritværk til og med lørdag den 7. december. Værket vil blive offentliggjort på bibliotekets hjemmeside og sociale medier den følgende mandag,” fortæller Sara Ludvigsen.
Udstillingen kan ses fra søndag den 23. november til søndag den 15. december i bibliotekets åbningstid – dog kan udstillingen være midlertidig lukket i tilfælde af øvrige arrangementer.

Kommentarer
Top