Kendt forfatter hilser på læserne
dennis_jurgensen1.jpg
Dennis Jürgensen har et varmt forhold til boghandlerne i Arnold Busck. Det er derfor blevet en fast tradition at det nyeste bind i en Roland Triel-krimi bliver fejret lokalt. Foto: Arkiv
forfatterbesøg Den herboende rødovreforfatter Dennis Jürgensen besøger den lokale boghandler Arnold Busck i Rødovre Centrum i forbindelse med ny udgivelse.

Mange kender nok Dennis Jürgensen fra deres ungdom, fra humoristiske bøger som Kærlighed fra første hik (1981) eller zombie-splatteren Kadavermarch (1991), men siden 2014 har han skrevet krimier for voksne. Dennis Jürgensen bor i Rødovre og i anledningen af udgivelsen af bogen ’Faldende masker’, der er 6. bind i krimiserie, kigger han forbi Arnold Busck i Rødovre Centrum for at hilse på læserne og signere bøger på udgivelsesdatoen.
Med ’Faldende masker’ er krimiserien om efterforskningsleder Roland Triel, som arbejder utrætteligt for at fange bestialske gerningsmænd, oppe på seks bind og den nye bog er den sidste.
”Det er fuldstændig overvældende så begejstrede folk har været for mit skifte til krimigenren. Jeg har fået en mindre ’hær’ af nye læsere, som aldrig før har læst mine bøger og mange af de ’gamle’ læsere fra børnebøgerne er fulgt med. Det er ganske enkelt et ønskescenarie,” siger han.
Dennis Jürgensen besøger Arnold Busck torsdag den 11. november klokken 16.30.

Kommentarer
Top