Hyldestband stikker på kroen
Scorpions-Tribute-bandphoto-Hi-Res.jpg
Kom med på en musikalsk tidsrejse, og oplev 50 års international rock historie - fortalt og udført med kærlighed til musikken - og kærlighed til Scorpions. Foto: Presse
koncert Der bliver smæk for skillingerne, når det tyske rockband Scorpions kommer under kærlig behandling på Damhuskroen på lørdag.

Med forsanger Dagfinn Joensen i spidsen er hyldestbandet ’Scorpions Tribute’ klar til at levere et brag af en musikalsk fest på Damhuskroen lørdag den 9. november klokken 22. De tyske hardrock giganter Scorpions har gennem fem årtier serveret en hård mur af fængslende heavy rock og sat scenen i et poetisk lys med smukke ballader.
Det er derfor lidt af en opgave som danske ’Scorpions Tribute’ har sat sig på ved at spille de tyske idolers sange på de danske scener, store som små, men de har tænkt sig at gå til opgaven med kærlighed, ægthed og inderlighed. Ud over Dagfinn Joensen på vokal kan man på scenen opleve guitaristerne Niels Alex Larsen og Jesper Steen Noachsen, samt Jan Weincke på bas og Tino Gerner Bissø på trommer.
Det danske hyldestband show kredser om det klassiske “World Wide Live” album fra 1985, men der bliver også plads til både nyere og ældre sange.

Kommentarer
Top