Gastropub i britisk stil
bulls-gastropub_080_061119_BP.jpg
Kok Frederik Hartmann, til venstre, og tjener Sebastian Pfeiffer foran Bulls Gastropub & Sport, der ligger i Rotunden, som er afdelingen i Rødovre Centrum med det store springvand. Foto: Brian Poulsen
nyt spisested Sport, øl og pubmad a la England er konceptet for Bulls Gastropub i Rødovre Centrum, der går op i råvarerne og hyggelig atmosfære.

Det er en sportsbar med flere forskellige øl, så der er dråber til alle smagsløg kombineret med mad af friske råvarer og masser af sport på storskærmen inde i pubben.
På ø’en i Rotunden i Rødovre Centrum er der en restauration, hvor man kan nyde kvalitetsmad, som man kender det fra de gode britiske pubs. Faktisk er konceptet præcis som den britiske tankegang om en pub.
”Vi hedder jo gastropub, hvilket betyder, vi gerne vil give det et uhøjtideligt præg, men derfor kan man jo sagtens spise godt. Man spiser i vores ”ø”, mens man kan se sport og drikke en øl inde ved baren,” siger Carsten Brank, der er bestyrer. Han fortsætter:
”I baren viser vi al mulig sport, men gerne trav og byder på øl til alle smagsløg. Bulls er et engelsk pubnavn, men det er rigtigt, det også hænger sammen med ishockey her i Rødovre, hvilket passer os fint, fordi vi gerne vil være så lokale som muligt.”

Engelsk pubmad
Bestyrer Carsten Brank og ejer Søren Wedebye slår på, det er gastronomimad, der er varieret.
”Jeg har lige været i Skotland, hvor der lå en stor hjemmelavet hotdog på tallerken, som bare passede perfekt til en pub, så vi har også hotdogs. Men også den er baseret på gode råvarer, tilberedt af vores dygtige kokke. Så det er en gastropub, men til fornuftige priser,” siger Søren Wedebye.
Navnet Bulls hører unægtelig sammen med ishockey i Rødovre.
”Vi vil rigtig gerne være startbasen for Mighty Bulls fans og de må hjertelig gerne komme og varme op til kampene, men det må de også gerne fra andre lokale klubber,” siger Carsten Brank.
”Vi kommer til at have specialtilbud til ishockeyfans og får vi en god start, så ved man aldrig, hvad et samarbejde kan ende med,” tilføjer Wedebye.Kommentarer
Top