Efterlyses for rockerdrab på villavej
Drab_Løvevej_050519_IN-3-of-5.jpg

Under ransagningerne onsdag morgen har politiet sikret sig nye spor i sagen om mordet den 4. maj på Løvevej

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre Foto: Arkiv/Ian Nielsen
politi Københavns Vestegns Politi har valgt at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for skuddrab på en 36-årig mand på Løvevej den 4. maj.

Han blev opfordret til at melde sig selv i sidste uge, men det er ikke sket og derfor har Københavns Vestegns Politi nu offentliggjort foto og navn på den 30-årige rocker, der er efterlyst for drabet. Der er tale om den 30-årige Hells Angels-rocker Hasan Okutan.
”I sidste uge oplyste vi, at vi ville offentliggøre navn og billede på den 30-årige, hvis han ikke meldte sig til politiet. Det er ikke sket og derfor efterlyser vi ham nu offentligt,” udtaler vicepolitiinspektør Peter Malmose i en pressemeddelelse.

Hasan Okutan beskrives som:
30-årig mand af tyrkisk oprindelse, 180 cm høj, kronraget, kort mørkt fuldskæg, muskuløs af bygning, tatoveret ”13:3” på venstre bryst og et håndaftryk på højre bryst.  Han er også tatoveret på begge underben. Københavns Vestegns Politi iværksatte i sidste uge ransagning imod flere adresser, som kan relateres til den 30-årige. I forbindelse med ransagningerne fandt politiet flere effekter, som nu indgår i efterforskningen. 
Har du oplysninger om efterlystes færden eller øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.
 
Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nuværende.

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre

Kommentarer
Top