Efterlyses for rockerdrab på villavej
Drab_Løvevej_050519_IN-3-of-5.jpg

Under ransagningerne onsdag morgen har politiet sikret sig nye spor i sagen om mordet den 4. maj på Løvevej

Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre Foto: Arkiv/Ian Nielsen
politi Københavns Vestegns Politi har valgt at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for skuddrab på en 36-årig mand på Løvevej den 4. maj.

Han blev opfordret til at melde sig selv i sidste uge, men det er ikke sket og derfor har Københavns Vestegns Politi nu offentliggjort foto og navn på den 30-årige rocker, der er efterlyst for drabet. Der er tale om den 30-årige Hells Angels-rocker Hasan Okutan.
”I sidste uge oplyste vi, at vi ville offentliggøre navn og billede på den 30-årige, hvis han ikke meldte sig til politiet. Det er ikke sket og derfor efterlyser vi ham nu offentligt,” udtaler vicepolitiinspektør Peter Malmose i en pressemeddelelse.

Hasan Okutan beskrives som:
30-årig mand af tyrkisk oprindelse, 180 cm høj, kronraget, kort mørkt fuldskæg, muskuløs af bygning, tatoveret ”13:3” på venstre bryst og et håndaftryk på højre bryst.  Han er også tatoveret på begge underben. Københavns Vestegns Politi iværksatte i sidste uge ransagning imod flere adresser, som kan relateres til den 30-årige. I forbindelse med ransagningerne fandt politiet flere effekter, som nu indgår i efterforskningen. 
Har du oplysninger om efterlystes færden eller øvrige oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på 43861448.
 
Københavns Vestegns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nuværende.Københavns Vestegns Politi vælger nu at offentliggøre foto og navn på den 30-årige rocker, der mistænktes for drab på en 36-årig mand i Rødovre

Kommentarer
Top