Dødsdømte hvalpe overlever
dyrevaernet_071_061119_BP.jpg
De to hundehvalpe Daisy og Alba skal alligevel ikke aflives.
De to hundehvalpe Daisy og Alba skal alligevel ikke aflives. Det er i stedet lykkes Dyreværnet at finde et hjem til de to våde snuder i Serbien, hvor hundene kommer fra.

To ulovligt importerede Shih-tzu hvalpe, uden de påkrævede vaccinationer, blev i starten af november genstand for lidt af en mediestorm. Hundene blev beslaglagt ved grænsen i en serbisk registreret bus af politiet og overdraget til Dyreværnet på Islevdalvej.
Senere vurderede Fødevarestyrelsen at hundene enten skulle aflives eller fragtes tilbage til Serbien på Dyreværnets regning. Det nægtede dyreværnsdirektør Rikke Christensen-Lee, der i stedet modtog en politianmeldelse fra Fødevarestyrelsen.
Nu er der imidlertid godt nyt for de små firbenede hunde, der har været i karantæne hos Dyreværnet siden de blev overdraget af politiet. Det er nemlig lykkes Dyreværnet at finde et hjem til Daisy og Alba i Serbien.
”Takket være jeres kæmpe hjælp er det lykkes at finde en sød og kærlig familie i Serbien, som med åbne arme står klar til at tage imod Daisy og Alba. Vi flyver personligt ned og afleverer de to guldklumper – flybilletterne er netop bestilt,” skriver Dyreværnet på Facebook.

Kommentarer
Top