DJ: Mit set er som et samleje
stereobar.jpg
GANG I DEN: DJ Ammo spiller til festen på Valhøj Skole lørdag aften. Foto: Foto: Privat
Sexicational Celebration Du kommer ikke til at gå ned på ammo, når der skydes med skarpt til festen på Valhøj Skole lørdag aften, hvor DJ'en lover, at hans playliste bliver som et samleje. Det starter stille og roligt, men slutter med et brag.

Skal der være fest, så lad der være fest. DJ Ammo bliver manden, der sætter tempoet, når livekoncerterne lørdag aften er spillet færdig til den store fest på Valhøj Skole.
“Jeg siger selvfølgelig ikke nej til sex og kærlighed, så selvfølgelig heller ikke nej til en fest om de to ting,” siger DJ Ammo, der er frontfigur, når det hver weekend går løs i
Gothersgade.
Her står han bag mixerpulten på ikoniske Stereobar og ved om nogen, hvordan man får sparket en fest igang. Også selvom han ikke personligt ved så meget som sexsygdomme.
“Jeg har aldrig selv haft en sexsygdom og har vel ikke rigtig hørt mere om det end i sexundervisningen i folkeskolen,” siger han ærligt.
Til gengæld har han styr på, hvordan man tænder op under mennesker, der kan lide at danse og han er ikke bange for at sammenligne forventningerne til en aften på dansegulvet, med festens tema:
“Mit set bliver lidt ligesom et samleje. Det starter ud stille og roligt og slutter af med et brag.”

Kommentarer
Top