Comeback til Morten Andreasen
RMB-Odense_009_030117_BP.jpg

Ishockey, Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs. Morten Andreasen

Morten Andreasen er tilbage på isen, når Mighty Bulls møder Odense tirsdag aften. Foto: Brian Poulsen/arkiv
ishockey Mighty Bulls direktør Bjørn Sørensen afviser tilgang til Rødovre, men lidt tilgang til truppen er der, for assisterende træner Morten Andreasen bliver nu spillende assisterende træner.

Når pucken smides på isen tirsdag aften i Rødovre Centrum Arena, stiller Mighty Bulls op uden de fem spillere, der er med U20-landsholdet i Hviderusland samt minimum de tre skadede spillere Nicklas Carlsen, Matthias Asperup og Julius Nyquist. Til gengæld vil Morten Andreasen være omklædt og klar til at kæmpe med tyren på brystet.
Det er endnu uvist om Matt O’Connor spiller tirsdag og om Kasper Jensen er klar til at spille kamp. Uanset hvad vil Kasper Jensen ikke være i kampform, men han har, som bekendt, et enormt hjerte for sporten, som den manglende kampform til dels kan opvejes af.
”Vi har ikke økonomi til at hente spillere, heller ikke på lejebasis,” slog direktør Bjørn Sørensen kort og godt fast under kampen fredag aften i Rødovre Centrum Arena.

Morten A hjælper til
Rødovre trængte situation betyder gammel juleøl på nye flasker, for sidste års kaptajn og nuværende assistent træner, Morten Andreasen, hjælper til.
”Sådan må det blive på grund af den skadessituation, vi har, og samtidig har fået fem spillere udtaget til U20-landsholdet og de er taget af sted med landsholdet. Der skal fyldes nogle huller og det kan vi ikke gøre alene med spillere fra 1. division,” siger Morten Andreasen. Han fortsætter:
”Hele sæsonen har vi været klar over denne situation, fordi vi godt vidste, der ville komme fem spillere med U20-landsholdet, men de nye skader, som er kommet, havde vi ikke lige set komme og så har klubben spurgt, om jeg kan hjælpe i en kort periode og det vil jeg naturligvis gerne.”’Ny’ trup fra mandag
Den rutinerede center fyldte 35 år i august måned, men alderen er ingen hindring for ishockey på dansk topniveau.
”Jeg har det fint og kroppen har det godt i forhold til de træningspas, jeg har været med. Det er ikke sådan, at jeg føler mig i så god form, som da sæsonen sluttede i marts, men jeg er godt med og følger mig klar til hockey i Metalligaen.”

I weekenden er der fuldt program i 1. division, hvor RSIKs tophold også spiller.
”Vores ’nye’ trup starter mandag,” siger Morten Andreasen.

Hvordan vil du skælde ud på dig selv, når du begår fejl?
”Det talte Riku og jeg også om i går,” siger Morten Andreasen og griner hjerteligt, inden han fortsætter:
”Jeg kender helt sikkert systemerne, så der bør ikke være noget. Men alle begår fejl og jeg har lært, at der er enorm stor forskel på at vurdere en ishockeykamp fra trænerbænken og inde fra isen. Jeg er dog overbevist om, at både cheftræneren og nogle af spillerne nok skal tage fat i mig, hvis det er helt galt,” slutter comeback Morten.

 

Kommentarer
Top