Asylbrand på de skrå brædder
IMG_4839.jpg
Forestillingen er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og kan opleves i kulturhuset tirsdag aften. Foto: Per Morten Abrahamsen
teater Et nedbrændt svensk asylcenter er omdrejningspunktet i forestillingen ’Selvtægt’, som Rødovre Teaterforening har på plakaten på tirsdag i Viften.

En skole lidt udenfor den svenske flække Ljungby, der skulle være brugt som asylcenter, brændte ned til grunden lørdag den 17. oktober 2015. Branden er stadig uopklaret og formodes at være påsat.
Teater Momentum og teatret St. Tv. er gået sammen om noget så usædvanligt som en ’nordic noir-krimikomedie’, der med en blanding af humor og alvor sætter fokus på at være menneske i en verden der brænder.
I forestillingen er Säpoagenten Mo rejst til Småland i Sverige. Han drømmer om at blive den første betjent, der opklarer én af de mange asylbrande, der hærger landet. Men ingen har hørt eller set noget. Det eneste vidne er en hund. For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug. Det er der kommet en utraditionel forestilling ud af og tirsdag den 12. november kan du opleve stykket i Kulturhuset Viften. Se billetinfo på viften.dk

Kommentarer
Top