Anholdt og løsladt igen
Politi_fortvej_2.jpg
Det var ved denne opgang på Rødovrevej at politiet anholdte en person lørdag middag. Foto: presse-fotos.dk
politi Politiet tog inden chancer, da der lørdag indløb en melding om trusler på en adresse på Rødovrevej, hvor der muligvis var våben involveret. En person blev anholdt og senere løsladt igen.

En større aktionsstyrke af kampklædte betjente med maskinpistoler rykkede lørdag middag ud til et lejlighedskompleks på Rødovrevej tæt ved Fortvej.
Her havde politiet modtaget en anmeldelse om trusler mellem to parter, hvor der muligvis var våben indblandet.
Ordensmagten tog derfor ingen chancer og afspærrede et større område ved lejlighedskomplekset. En person blev anholdt og senere løsladt igen efter afhøring. Københavns Vestegns Politi oplyser på det sociale medie Twitter, at de ingen yderligere kommentarer har til sagen.
Til Ekstra Bladet forklarer vagtchef Lise Jensen dog, hvorfor politiet rykkede talstærkt og svært bevæbnet ud til anholdelsen.
”Nogen gange tager vi vores forholdsregler, og det kan blandt andet skyldes den anmeldelse, vi får. Det kan være hvad som helst, der gør, at vi reagerer, som vi gør, men vi skal altid være klar til at håndtere en hvilken som helst situation,” udtalte vagtchefen søndag til eb.dk.

Kommentarer
Top