Vind billetter til julemusical
Pressebillede_190x250mm_300dpi_RGB98.jpg
Bo Skødebjerg har skrevet manuskriptet og står selv for instruktionen af julemusicalen. Christian Dahlberg leverer musikken til juleeventyret. Foto: Per O
konkurrence Nu har du mulighed for at vinde tre billetter til Eventyrteatrets nye julemusical 'Nissepatruljen'.

For tyvende år i træk spiller Eventyrteatret en ny julemusical i Glassalen i det julepyntede Tivoli og teatrets unge skuespillere er de seneste seks år kåret til ”Bedste Børneteater” af Børn i byen og du har mulighed for at sidde med på første paket, når de unge skuespillere går på scenen.
I samarbejde med Eventyrteatrets trækker vi nemlig lod om tre billetter til forestillingen, der er egnet til alle juleglade eventyr-elskere fra 5-års alderen. I årets forestilling taber julemanden en magisk gavesæk ned over Det Forbudte Område. Men hvad foregår der inde bag de høje mure? Og hvem tør gå derind for at hente sækken og redde julen? ”Nissepatruljen” varer 60 minutter og teaterbilletten giver adgang til ”Jul i Tivoli” på spilledagen, så børn og voksne kan få en hyggelig eftermiddag i den julepyntede have.
Deltag i konkurrencen herunder om 1×3 billetter til forestillingen søndag 24. november klokken 12. Du deltager ved at svare i kommentarfeltet under artiklen på Facebook. Vi trækker en vinder fredag den 15. november klokken 12.

 KONKURRENCE:

Hvad er det, Julemanden har tabt fra sin kane i Eventyrteatrets nye julemusical?
a) Sin magiske julelygte?
b) Sin magiske gavesæk
c) Sin magiske nissehue?

(svar på avisens Facebookside)

Vinderne får direkte besked og kan få deres billetter ved at ringe til Eventyrteatret.
Biletterne har en samlet værdi af 735 kroner

Kommentarer
Top