Sophia Lind ”Nu skal vi bare have flere point”
RH_damer-IF_stjernen_002_191019_BP.jpg

Håndbold 1. Division, Rødovre HK - IF Stjernen: Sophia Nielsen

Sophia Lind scorede tre mål i sejren over IF Stjernen. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Sophia Lind spillede en stor kamp mod IF Stjernen fra Odense, da RHs damer vandt sæsonens første kamp i 1. division. Med sejren over IF Stjernen, har RH spillet tre point ind på kontoen, i holdets to seneste kampe.

Det var godt at komme i gang, siger Sophia Lindh, der med tre scoringer i kampen mod IF Stjernen, spillede en stor kamp.
”Jeg syntes det er en god kamp, og det var dejligt at vinde”, siger Sophia Lindt, og fortsætter. ”Vi spillede godt og fik to point. Jeg synes vi spiller en rigtig god første halvleg, men kommer ikke så godt ud til anden halvleg. Det så ikke så godt ud, for vi laver nogle dumme fejl i den dårlige periode. Vi kommer tilbage, får styr på vores spil, og smider ikke boldene væk. Vi spiller bolden godt rundt og får scoret på vores chancer, og så står Stinne Strøjr rigtig godt i målet”.  
Om den næste kamp mod Gudme, siger Sophia Lindh. ”Det bliver spændende når vi skal møde Gudme. Jeg har spillet mod dem i ungdomsrækkerne, men jeg kender ikke noget til deres hold i dag.
Nu vandt vi i dag, og vi tror mere på det. Vi er kommet oven på, og nu skal vi bare have flere point”.

 Kommentarer
Top