Hattrick-helt bag stor Avarta skalp
avarta-ringkoebing_010_020618_BP.jpg
Oliver Carrara havde fået indstillet sigtekornet til dagens kamp mod Hillerød, hvor han lavet hattrick
FODBOLD Avartas Oliver Carrara stod bag et hattrick i søndagens kamp i Hillerød og blev i særdeleshed manden i fokus, da Avarta leverede en flot præstation og vandt med imponerende 0-3.
Hillerød - Avarta
0-3
(0-2)

0-1 Oliver Carrara (25')

0-2 Oliver Carrara (36')

0-3 Oliver Carrara (58')

Endelig kom det.
Kampen, hvor Avarta sprudlede offensivt og hentede tre point på en svær udebane. Det skete søndag formiddag ude mod Hillerød, da Oliver Carrara med tre mål og et clean sheet til Morten Bank i den anden ende af banen, gav Avarta en yderst optimal søndag formiddag, for det var tidligt på denne søndag, at kampen blev indledt. Der var kampstart allerede 10:30 og Avarta var i den grad vågnet og klar til kamp på det tidspunkt.

Et vigtig skridtAvarta har manglet en kamp, hvor de virkelig viser, hvad de kan på en svær udebane. De manglede også at folde sig ud offensivt.
Det er ingen hemmelighed, at det har været de grønklædtes store problem denne sæson, men med to mål fra angriberen Jonas Hemmingshøj sidste weekend og et hattrick af angrebskollega Oliver Carrara i dag, så begynder det virkelig at se godt ud inden vinterpausen.

Med dagens sejr ligger Avarta på fjerdepladsen med 17 point efter 11 kampe og vel at mærke er Avarta det hold med færrest mål (8) indkasseret.

Kommentarer
Top