Den perfekte gave til ham
Gaveinspiration.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD Der flyver ofte jokes rundt omkring sværhedsgraden af at købe gaver til mænd. Det kommer ofte fra tankerne om, at mænd ofte ikke rigtigt ønsker sig noget og tendensen til at blive glad for gaven – også selvom de egentlig ikke er specielt glade for den.

Der er dog måder at omgå dette problem – nemlig ved at give en gave, der med garanti vil imponere og glæde ham. Det er store ord, men der er gaver, som de fleste mænd vil glæde sig meget over at modtage. Der er selvfølgelig undtagelser, men hvis du kender manden godt nok, ved du også, hvad der vil glæde, og hvad der vil gøre det modsatte – i hvert fald nogenlunde.

Eksempler på gaver til ham

For detaljerede gaveidéer og købsmuligheder, så klik her. Herunder finder du en række eksempler på forskellige mænd med forskellige interesser:

  • Det kan lyde stereotypt, men de fleste mænd er dog glade for biler og des hurtigere, des bedre. Du kan derfor give en køretur i en sportsbil a la Ferrari eller Lamborghini. Du kan også tage ham med til en racerbane og give ham oplevelsen af de hurtige biler i stedet. Hvis han er mere til de klassiske biler, kan du give en tur i en klassisk bil i stedet.
  • Elsker han at leve livet på kanten, at få hjertet helt op i halsen og mærke adrenalinen trykke? Så giv hans adrenalin noget at tygge på ved f.eks. bungeejumping eller faldskærmsudspring. Især faldskærmsudspring skal helt sikkert nok blive en speciel oplevelse som, hvis han elsker adrenalin, helt sikkert vil takke dig for.
  • Er han en alkohol-connaisseur? Så skaf en gave af diverse alkohols diamanter, som han kan nyde. Gå gerne efter den type alkohol, han holder mest af (vin, whisky, øl osv.). Du kan også give ham en tur til smagning af den givne alkoholtype, han holder af. Dermed kan han opleve de øl, vine eller whiskys, som du ikke kan købe dig til.
  • Giv noget til hverdagen. Gør hverdagen bedre og mere interessant ved at give noget, der forbedrer det, som han holder af i hverdagen. Hvis han f.eks. elsker at grille, kan du en ny grill eller nyt Weberudstyr til billigere penge.
  • Giv ham og hans bolig en gave. Køb en gave, der gør ham endnu mere glad for sin bolig – f.eks. nyt grej til køkkenet eller en ny højtaler til stuen.
Kommentarer
Top