Connor Hardowa til Rødovre
RMB-rungsted_067_201017_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey, Fredag 20/10/17: Rødovre Mighty Bulls - Rungsted Seier Capital 2-3. #4 Connor Hardowa

Connor Hardowa spillede for Mighty Bulls for to år siden, men han kommer ikke til Rødovre i år. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
ishockey Det er et vedvarende rygte på diverse sociale medier og rygtet spredte sig som en kønssygdom på Sunny Beach i juli måned, da Mighty Bulls spillede i Rødovre Centrum Arena tirsdag aften. Men er det sandt med en tiltrængt back-forstærkning?

“Nej, det er det ikke,” siger Bjørn Sørensen, direktør for Rødovre Mighty Bulls. Han fortsætter:
Kasper Jensen spiller om cirka to uger og vi har ingen planer om tilgang til Rødovre. Jeg ved ikke, hvor de rygter kommer fra, men jeg sidder med økonomien, som er min overordnede opgave og derfor ved jeg, vi ikke køber en ny spiller,” slår direktøren fast.

Kommentarer
Top