Ny triumf af CK Fix
WEB_CK-Fix_Eya.jpg
Aya Andreasson fra CK Fix på DM-podiet med sin bronzemedalje. Foto: Privat
cykelløb Der har været en åreladning af cykeltalenter fra Rødovreklubben CK Fix i de seneste år, men den populære børneklub bliver ved med at tiltrække nye talenter. Denne gang hev klubben medaljer hjem fra SM og DM.

CK Fix var værtsklub, da der i weekenden blev kørt om sjællandsmesterskaberne på den traditionsrige Lindenborgvej ved Roskilde. Værterne kunne notere mere end 200 deltagere fra 40 forskellige klubber fra Sjælland og Bornholm.

Værterne holdt sig ikke tilbage, da Marius Hobolth vandt i enkeltstart for U15 ryttere, mens Oscar Sonnenborg-Mathiesen nummer 13 ud af de 26 ryttere. Marius vindertid på de kuperede 15 kilometer lød på 21 minutter og 25 sekunder.
Marius Hobolth øverst på podiet, som bevis på sit sjællandsmesterskab i enkeltstart.

Lillebror Andreas kørte sølv hjem i U11-klassen, ligeledes i enkeltstart, mens klubkammeraten Noah Andreasson blev nummer fire. Der kun fire til start på den 10 kilometer lange enkeltstart, som vinderen Valdemar Wagner fra Amager 16 minutter og 49 sekunder på at gennemføre. Det gav en gennemsnitsfart på 35,67 km/t.

Tidligere CK Fix’ere bedst hos U19
Hos U17 deltog to ryttere fra CK Fix ud af i alt 22 deltagere. Tobias Svarre fra Køge vandt klassen, mens Oskar Kromann Jensen blev bedst placerede CK Fix rytter med en 8. plads, hvilket var 1 minut og 37 sekunder efter vinderen, der kørte de 15 kilometer med en gennemsnitsfart på 45,05 km/t.
Mikkel Glitzky fra CK Fix blev nummer 16.

I U19 klassen var det tidligere CK Fix’ere, der dominerende, da rødovredrengen og nykåret verdensmester på bane, Benjamin Hertz, vandt enkeltstarten, mens den tidligere klubkammerat fra CK Fix Sebastian Andreasson blev nummer to. De begge kører i øvrigt for ABC i dag.
Hos U19 blev der kørt 25 kilometer og Benjamin Hertz kørte med en gennemsnitsfart på 46,67 km/t, hvilket var 45 sekunder hurtigere end Sebastian.


Sebastian Andreasson til venstre og Benjamin Hertz efter
deres dobbelt-triumf til SM i enkeltstart.

DM-bronze til sej pige
Sebastians lillesøster Aya kører stadig i CK Fix og hun blev nummer 3 i U13-klassen, da der blev kørt om danmarksmesterskaberne i Esbjerg i linjeløb.
Ruten foregik på en rundstrækning med 15 piger til start, og der blev lagt hårdt ud med mere end 34 km/t på første omgang. Halvvejs i det 34 km lange løb stak Mathilde Cramer fra Greve Cykle Club afsted og hun holdt hjem.
Feltet skulle dermed køre om sølv og bronze. Her åbnede Eya sin spurt 300 meter fra mål og sikrede sig en bronzemedalje.

I U15-klassen kørte Marius Hobolth en flot 6. plads hjem i DM-stævnets enkeltstart, da han brugte 20 minutter og 49 sekunder, hvilket var den bedst placerede førsteårs rytter på den 15 kilometer lange og flade rute.
Klubkammeraterne Valdemar Kromann Jensen og Alfred Julius Kievs blev henholdsvis nummer 30 og 48 ud af de 58 ryttere, der stillede til start i U15-klassen.

Kommentarer
Top