Fødselsdagsbarn sikrede point
avarta-broenshoej_104_100319_BP.jpg
Jonas Hemmingshøj scorede to gange i dag, men alligevel måtte Avarta nøjes med et point.
FODBOLD Jonas Hemmingshøj var på pletten to gange, da Avarta hjemme spillede 2-2 mod oprykkerne fra Holbæk.
Avarta - Holbæk
2-2
(1-1)

1-1 Jonas Hemmingshøj (41')

2-1 Jonas Hemmingshøj (47')

 

Tilskuere 435

0-1 Rasmus Suhr (29')

2-2 Mads Larsen (80')

Begge hold gik ind til dagens kamp med et nederlag i bagagen fra sidste kamp, og Holbæk lå inden kampen under det grønklædte mandskab i tabellen, men det var ikke til at se i starten af kampen. Holbæk kom godt fra start og lagde et tryk på Avarta og det gav pote i form af en 1-0 føring og panderykkerne kom frem i Espelunden. Holdet er i målmangel og nu bagud til en af oprykkerne, men så viste et fødselsdagsbarn sig frem.

Jonas Hemmingshøj udlignet kort inden pausen, og kort efter pausen satte han også føringsmålet i nettet, men sejren måtte de kigge langt efter i Espelunden. Med godt ti minutter tilbage af opgøret udlignede Holbæk og kunne tage et point med hjem.Kommentarer
Top