Skuffende VM resultater
Hwarang_Kadet-VM_2019.jpg
Fra venstre er det træner Tarik Setta, August Storm Bruun og Celina Fernandez. Foto: Privat
taekwondo Der var store forventninger til de to unge Hwarang-kæmpere, der var udtaget til Cadet VM i Uzbekistan, men begge røg ud i første runde.

Hwarang Rødovre Teakwondo Klub oser af talent og da  og Celina Fernandez drog til Cadet VM, var det med store forventninger om et stærkt VM. Der var oven i købet håb om en medalje til den dygtige August Storm, der har vist stor styrke og kommet hjem flotte internationale resultater det forgangne år.

Men til VM er det bare et niveau højere, når de bedste i hele verden mødes i den hårde olympiske sportsgren, hvilket de to rødovrekæmpere måtte sande i værtsbyen Tashkent.”August mødte en stærk kæmper fra Tyskland og de kæmpede en pointmæssigt meget tæt kamp, som desværre sluttede med kun et point forskel til fordel for tyskeren, nemlig 13-12,” fortæller træner Tarik Setta fra Hwarang. Han fortsætter om Celina Fernandez:

”Hun mødte en meget stærk kæmper fra Columbia, så Celina tabte 18-0. Columbianeren kom i finalen, hovr hun tabte efter en tæt kamp til en iraner. Det var en lang og varm dag, men fyldt med en masse spændende kampe på et meget højt niveau.”

”Selvom August og Celina kun fik en kamp hver, så synes vi, de begge gjorde et godt stykke arbejde og tager herfra en erfaring rigere,” siger Træner Tarik Setta.

Kommentarer
Top