RFC ude af pokalen
RFC_herrer-vendsyssel_018_100219_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen søndag 10. februar: Rødovre FC - Vendsyssel. Nicolai Hammer, Rasmus Schjerlund

Rasmus Schjerlund Nielsen, til højre, udlignede til 2-2 i 2. periode. På billedet giver han high five til Nikolai Hammer.
floorball Der blev ikke noget pokaleventyr i denne sæson for Rødovre Floorball Club, der tirsdag aften blev slået ud af Copenhagen i Rødovrehallen.
Copenhagen - Rødovre
4-2
(0-1, 2-1, 2-0)

Det var ellers en jævnbyrdig kamp, der først blev afgjort kort før tid, da Rødovre forsøgte sig med en sidste kraftanstrengelse for en udligning, men i stedet scorede gæsterne i tomt mål til 2-4 i slutsekunderne 

I 1. periode have tilbagevendte Mikkel Godfredsen, der var Rødovres bedste denne tirsdag aften, bragt Rødovre foran 1-0, mens Rasmus Schjerlund Nielsen udlignede til 2-2 godt midtvejs i kampen.
Desværre, for RFC, kom Copenhagen foran fem minutter inde i 3. periode – en scoring, som Rødovre ikke kunne give et svar på i form af en scoring.Den jævnbyrdige og intense kamp, der viste overraskende højt niveau så tidligt på sæsonen, blev i øvrigt ledet fremragende af dommerparret, som lagde en hård, men fair, linje og havde samtidig styr på kampen.

 

Kommentarer
Top