Annonce

Naturfredere har intet med bro-forsinkelse at gøre
bro.jpg

Naturfredningsforening afviser at have noget at gøre med forsinkelsen af en ny bro over Jyllingevej.

Naturfredningsforening afviser at have noget at gøre med forsinkelsen af en ny bro over Jyllingevej.
Trafik Danmarks Naturfredningsforening beklager at bro over Jyllingevej er forsinket, men afviser at have spillet en rolle deri.

Det kan godt være, at tempoet har været skruet ned i løbet af sommerferien, men det er alligevel gået lidt for hurtigt her på redaktionen i historien om den forsinkede bro over Jyllingevej.
En bro, der allerede for flere år siden var spået til at skulle svæve stolt over den trafikerede vej og forbinde den ene ende af Vestvolden med den anden, men som på grund af en vandledning er blevet forsinket igen og igen.
Her i avisen fik vi fortalt, at Rødovre Kommune ventede på, at Naturfredningsforeningen og HOFOR blev enige om at få ordnet en vandledning, før det videre arbejde med broen kunne komme i gang, men det passer altså ikke, oplyser Danmarks Naturfredningsforening nu.
”Naturfredningsforeningen, hverken lokalt eller centralt, er i forhandlinger med HOFOR om broen over Jyllingevej. Danmarks Naturfredningsforening har ikke noget med byggeriet af broen over Jyllingevej at gøre eller med forhandlingerne mellem HOFOR og de andre parter i sagen,” understreger den lokale formand, Jann Larsen.
Han fortæller, at Danmarks Naturfredningsforening tværtimod ved flere lejligheder, eksempelvis ved møder med kommunen har udtalt sig i sagen.
“Senest ved et møde jeg selv deltog i tilbage i juni måned sammen med borgmesteren, hvor jeg har givet udtryk for stor beklagelse over, at bygningen af broen er blevet så meget forsinket,” fortæller Jan Larsen, der altså er formand for den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.

Kommentarer
Top