560 medarbejdere skød skolen i gang
Kick-On-Campus-Carlsberg-190808-07.jpg
Dagen på Campus Carlsberg begyndte med et oplæg fra Laila Pawlak, der har været nomineret til årets kvindelige iværksætter og sluttede med et foredrag fra den tidligere jægersoldat Nicolai Moltke-Leth, der i 2016 grundlagde True North i håbet om at forbedre unges livs- kvalitet. Foto: Per Dyrby
skolestart Alle Rødovre Kommunes medarbejdere var i sidste uge samlet for at blive klogere på Teknologi & Innovation, fremtidens skole og Læringsfællesskaber for alle.

I mandags ringede det ind til et nyt skoleår, men faktisk var byens mange lærere allerede på skolebænken torsdag i sidste uge. Her dannede Campus Carlsberg nemlig igen i år rammen om et stort arrangement for alle Rødovre Kommunes medarbejde på skoleområdet.
I alt var 560 lærere og pædagoger samlet for at blive inspireret og få nye færdigheder til at skabe fremtidens skole.
De mange medarbejdere kunne i løbet af dagen vælge mellem i alt 24 workshops, der alle omhandlede Teknologi & Innovation, fremtidens skole og læringsfællesskaber for alle.

Kommentarer
Top