25-år med handicap og svære smerter
ofeldt-peter.jpg

I 25 år har Peter hjulpet patienter, der ellers er opgivet i sundhedssystemet.

I 25 år har Peter hjulpet patienter, der ellers er opgivet i sundhedssystemet. Foto: HPK Fotograf
Jubilæum Ikke mindre end 40.000 behandlinger står Øfeldtcenteret hvert år bag. En af dem, der har taget sin tørn, er afdelingsleder og Øfeldt-terapeut, Den 1. august har Peter Nielsen, som den 1. august fejrer 25-års jubilæum.

Hver uge behandler Peter Nielsen hos Øfeldt Centrene 500 patienter med svære handicaps og smerter i muskler og led, som er opgivet i det øvrige sundhedsvæsen.  

Med en samlet kapacitet på ca. 40.000 årlige behandlingstimer på Rødovre- og Karlslunde-afdelingen har Peter, der er uddannet på Øfeldt Centrene altså igennem årene hjulpet mange patienter med intensiv og målrettet behandling.”De første år som uddannet træningsterapeut og senere som undersøger, hvor Peter har tilrettelagt behandlingsforløb for patienterne. Peter er afdelingsleder for Øfeldt Centrenes Rødovre-afdeling og har været det, siden afdelingen åbnede i 2002. Tillykke, vi ser frem til de næste mange års samarbejde,” hilser kollegaerne.

Kommentarer
Top