Annonce
Stjålet bil endte i søen
bil-i-søen.jpg
Det er fortsat uklart, hvorfor en personbil lørdag morgen havnede på bunden af Damhussøen. Politiet holder på nuværende tidspunkt kortene tæt ind til kroppen og oplyser kun, at sagen efterforskes. Foto: Mathias Øgendal
politi Københavns Politi efterforsker i øjeblikket en lidt atypisk sag om tyveri af en bil, der endte i Damhussøen.

Cykellig og gamle indkøbsvogne ender fra tid til anden på bunden af Damhussøen, men det hører til sjældenhederne at personbiler også ender blandt alger og småfisk i den store sø på kanten til Rødovre.
Lørdag morgen var det imidlertid undtagelsen. Forbipasserende opdagede tidlig lørdag morgen en blå Suzuki i vandet og slog alarm til politiet, der senere fik bilen bugseret op på land med hjælp fra Hovedstadens Beredskab.
Hvordan og hvorfor bilen er havnet i søen, er der ikke klarhed over.
”Bilen er stjålet fra en adresse i Vanløse, formentlig fredag aften, og vi efterforsker i øjeblikket, hvorfor den endte i Damhussøen,” lyder meldingen fra Københavns Politi til Lokal Nyt.

 

Kommentarer
Top