Mette Grønborg årets spejderleder 2019
FIR-prisuddeling_2019_032_220619_BP.jpg
Årets spejderleder Mette Grønborg, er spejder helt ind i sjælen. Foto: Brian Poulsen
Foreningslederfest 2019 Årets spejderleder er indstillet af Børne- og Ungdomsorganisationernes samråd, der indstillede Mette Grønborg fra Rødovrespejderne DDS.

Mette Grønborg har en lang erfaring fra Det danske Spejderkorps, både som spejder, leder og deltager i udvalg på korpsplan.
Mette er spejder helt ind i sjælen, et energibundt og hun sætter baren højt og tror på, at børnene vokser ved at blive udfordret. På alle ture, sover mikroer og minier udendørs i sheltere, bivuakker eller telte, hvis de har lyst. Mette lader virkelig børnene være spejdere og de nyder det.
Ud over at være primus motor i mini/mikro-grenen, tager Mette også ansvar i gruppen og divisionen, og er ansvarlig for sommerens gruppesommerlejr.
Mettes erfaring og menneskelige egenskaber nyder alle i gruppen godt af. De store spejdere i troppen og klanen, bruger Mette som fortrolig sparringspartner og kommer til hende med mange af livets store spørgsmål.
Som lederkollega kan man altid finde råd og ideer hos Mette og hendes humør og utrolige energi smitter af på alle.
Når det ind imellem kniber for andre at finde tiden og lysten til at yde en frivillig indsats, så hiver vi Mette som eksempel frem og minder os selv om, at lysten til at være en del af fællesskabet og lysten til at udfordre sig selv og andre, kan bære rigtig meget.
Udover at bruge flere aftener om ugen og flere weekender om måneden på at være spejder, er Mette alenemor med to små piger, har fuldtidsjob og har lige afsluttet en mastergrad i ledelse. Det lykkedes for Mette, fordi hun ikke lader sig begrænse.

Kommentarer
Top