I kø til Kragerup
IMG_0333.jpg

Henrik er stået tidligt op for at sikre sig den første billet til årets pensionistskovtur.

Henrik er stået tidligt op for at sikre sig den første billet til årets pensionistskovtur.
Skovtur DSB har løvfaldet på skinnerne, Ekstra Bladet har Side 9-Pigen og Rødovre Kommune har pensionistslangen. Onsdag morgen snoede den sig igen glubsk hen over rådhuspladsen mod Viften, hvor der blev solgt billetter til årets pensionistskovtur til Kragerup Gods.

”Jeg kommer altid som den første,” siger Henrik Timm Mogensen fra sin plads forrest i køen. I folkemunde kaldes den for pensionistslangen, og selvom det kan se ud som om den har skiftet ham for nylig, da der er lidt færre sølvræve i køen end normalt, ligner den alligevel sig selv.

Èn gang om året valfarter pensionisterne nemlig til Viften for at sikre sig billetter på de bedste dage til skovturen, der i år går til Kragerup Gods. Der er rift om billetterne, og den første i køen dukkede allerede op på rådhuspladsen klokken 06.

”Jeg er altid den første,” griner Henrik Timm Mogensen, der glæder sig til turen med de mange andre modne rødovreborgere.

Kommentarer
Top