Hvem vinder valget i Rødovre
valg_001_031215_BP.jpg
Hvem vinder valget i Rødovre? Vi bringer de lokale resultater her på rnn.dk på torsdag Foto: Arkiv
folketingsvalg Mens frivillige fintæller de mange stemmer i Viften, vil du på Rødovre Lokal Nyts hjemmeside rnn.dk fra torsdag formiddag kunne få et fint indblik i, hvem der gik frem og tilbage på valgdagen. Vi vil også søge at få lokale reaktioner fra hovedpersonerne.

Ja ja, selvfølgelig er det en lille smule vigtigt, hvem der danner regering efter valget og hvem, der skal sidde på landets 179 flotteste stole, men hvis du vil vide, hvem din nabo har stemt på og hvem, der er valgt ind fra din by, så kan du følge med på rnn.dk morgenen efter valget, hvor vi vil forsøge at skille skidt fra kanel og få personlige reaktioner og analyser fra nogle af de lokalt implicerede kandidater.
Du vil også kunne se resultaterne fra lige netop dit valgsted.

Kommentarer
Top