Annonce

Hoppeglæde og festlig jazz foran centeret
Du behøver ikke at gå helt ind i centeret for at få underholdning. Når sommeren rammer, vil Rødovre Centrum nemlig sørge for aktiviteter på pladsen ved Amfiteatret ved Tårnvej. Både for børn og voksne.

Fredag den 7. juni fra klokken 14 til 18 er der hop og leg på vej til shoppeturen. Foran Rødovre Centrum ved Tårnvej kan du prøve den seje Paw Patrol Bouncher med den fede rutsjebane og hoppe i den sjove Sea Adventure hoppeborg.
Dagen efter kan du fra klokken 12 til 15 lytte til festlig jazz med Jensens Jazz Serenaders.
“Lørdag den 8. juni inviterer vi til festlig og svingende jazz med Jensens Jazz Serenaders. Det sker udenfor centret ved Amfi Teatret (ved Indgang C ud mod Tårnvej) Vi lover fest, farver og stor spilleglæde,” siger centerets eventkoordinator, Louise Dühring.

Kommentarer
Top