Søger vidner til flugtbil fra skuddrab
Drab_Løvevej_050519_IN-3-of-5.jpg

Under ransagningerne onsdag morgen har politiet sikret sig nye spor i sagen om mordet den 4. maj på Løvevej

Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen om skuddrabet på Løvevej i lørdags, hvor en 26-årig mand mistede livet. Helt konkret ønsker politiet vidner, der har set en sort Audi SQ5 køre fra stedet ved 22-tiden. Foto: Ian Nielsen
politi Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagen om skuddrabet på Løvevej i lørdags, hvor en 36-årig mand mistede livet. Helt konkret ønsker politiet vidner, der har set en sort Audi SQ5 køre fra stedet ved 22-tiden.

Har du set en sort Audi SQ5 mellem Rødovre og Hedehusene lørdag aften? Efter skuddrabet på Løvevej lørdag aften kørte en sort Audi SQ5 og politiet er meget interesseret i at høre fra vidner, som har set bilen i Rødovre, Hedehusene eller på vej mellem de to byer.
Københavns Vestegns Politi har nu konstateret, at bilen var den samme, som kort efter blev brændt af på Stærkendevej i Hedehusene.

Der er tale om sort Audi SQ5 3,0, registreret første gang i Danmark i 2015. Efterforskningen tyder på, at der var mindst to personer i bilen.“Vi har fået flere gode henvendelser, men vi søger stadig vidner, som set den sorte Audi SQ5 lørdag aften ved 22-tiden i området ved Løvevej i Rødovre eller ved Stærkendevej i Hedehusene ca. klokken 22.20. Hvis nogen har set bilen i dagene frem til den 4. maj, omkring drabstidspunktet eller på flugtruten mellem Rødovre og Hedehusene, er vi også meget interesserede i at høre om det,” udtaler efterforskningsleder Henrik Hougaard i en pressemeddelelse.

Flugtbilen er meldt stjålet den 24. eller 25. marts fra et parkeringshus på C.F. Møllers Allé  i Ørestaden på Amager i København, og efterforskningslederen ønsker også gerne henvendelser fra vidner, som eventuelt har set noget mistænkeligt i forbindelse med tyveriet.

“Det er stadig for tidligt at sige noget om motivet, og vi efterforsker bredt – men efterforskningen peger i retning af en konflikt mellem personer i et kriminelt miljø,” siger efterforskningslederen.

Han tilføjer, at efterforskningen sker i samarbejde med andre politikredse på Sjælland, men derudover ønsker han ikke at frigive flere detaljer på nuværende tidspunkt af hensyn til den videre efterforskning.

Kommentarer
Top