Skoleelever overfalder redaktør
skovmoseskolen_009_150519_BP.jpg

AV AV AV: De slår hårdt spørgsmålene fra Skovmoseskolens avisredaktion, som har været på studietur på Rødovre Lokal Nyt for at lære lidt om nyheder og fis og ballade. Foto: Brian Poulsen

AV AV AV: De slår hårdt spørgsmålene fra Skovmoseskolens avisredaktion, som har været på studietur på Rødovre Lokal Nyt for at lære lidt om nyheder og fis og ballade. Foto: Brian Poulsen Foto: Brian Poulsen
Sammen om Folkeskolen Mikrofonen blev vendt om, da elever fra Skovmoseskolen stillede skarpe spørgsmål til Rødovre Lokal Nyt og slog redaktøren i hovedet med gårsdagens nyheder.

Har du mødt nogle kendte?
Eleverne fra Skovmoseskolen er ikke bange for at skære direkte ind til benet, når de skal finde de skarpe spørgsmål frem til skoleavisen ‘Bladet’.
Som alle andre skoleelever drømmer de om at gøre deres egen skole til et bedre sted at lære og være.
Derfor arbejder en redaktion, der i størrelse kan gøre din lokalavis ret så misundelig, med en skoleavis, der tager fat på emner, der er vigtige for eleverne.
Hvad enten det så drejer sig om spørgsmål i brevkassen, hvilken musik, der hitter på gangene, eller hvad den fedeste mode er lige nu.
I skolebladet er det nemlig eleverne, der har ordet.
Et ord vi gerne vil give genlyd. Derfor glæder vi os også til, at de snart overtager klummen på vores faste side ‘Sammen om Folkeskolen’ og løser opgaven; hvordan gør vi en god folkeskole bedre.
Det har vi snart gjort i et helt skoleår – fra første skoledag til sidste skoledag. Og der har været mange spændende indlæg fra både elever, lærere og såkaldte eksperter.
Når journalisterne fra Skovmoseskolen om en uges tid får ordet, kan det ligesom interviewet af lokalpressen stikke af i alle retninger. Det glæder vi os til.
Næsten lige så meget som vi glæder os til at kåre Rødovres Bedste Lærer. Den finurlige konkurrence, hvor vi har opfordret elever fra hele byen til at nominere og begrunde, hvorfor lige netop deres lærer er byens bedste.
Belønning 5000 kroner til hele klassen. Vi kårer vinderen lige før sidste skoledag, så er du brændt inde med verdens bedste lærer, eller måske bare Rødovres bedste, så er det nu, du skal sende din indstilling til andre@rnn.dk.

Nå ja, og som svar på spørgsmålet, så har man jo været lidt royal igennem sine år på avisen og både haft fornøjelsen af at trykke en rigtig prinsesse i hånden, spille bold mod prinsen af Espelunden aka. Søren Weibel og tage en selfie med popkongen René Dif. 

Vi kan altså også stå pænt på linje 😀

Kommentarer
Top