Sådan skaber du sammenhæng i dit hjem
Gardinbussen-prisgaranti.dk_-e1556861187588.jpeg
SPONSORERET INDHOLD Det kan være inspirerende at se de mange flotte hjem i diverse boligblade og på sociale medier. Men hvordan får man skabt en sammenhæng gennem hjemmet, når man nu gerne vil prøve alle de forskellige trends fra Instagram?

Vær ærlig overfor dig selv

Der er absolut ingen grund til at investere i et langbord lavet af skibsplanker og knofedt med plads til 15, hvis I maksimal bliver 8 til bords når det går vildt for sig. Undgå at jagte trends som slet ikke passer til din livsstil, bare fordi det ser godt ud.

Er det for eksempel overhovedet realistisk for dig at holde liv i 45 grønne planter, og passer deres pasningsbehov overhovedet til den plads du har udset dig?Hold store møbler neutrale

Det kan være fristende at investere i en bordeauxfarvet veloursofa eller et malet karlekammerskab i shabby chic stil, men med mindre du er god til at købe og sælge på loppemarkeder, DBA eller lignende steder som ikke tømmer kontoen, så forsøg at holde dine store møbler i en neutral farve og stilart du ikke bliver træt af om 6 måneder.

Køb/sy i stedet pudebetræk til pyntepuder i de trendy farver og materialer, køb en ny dug og skift dine nipsgenstande ud. De fleste dagligvarebutikker får et lille udvalg af trendy varer hjem til en overkommelig pris.

Matchende gardinløsninger

Hvis du sørger for at have matchende gardiner i dit hjem, kan du i højere grad individualisere de enkelte rum, fordi du allerede har skabt sammenhængen i boligen med dit valg af gardiner.

Det kan du for eksempel få hjælp til af Gardinbussen, som kommer forbi med bussen fuld af stof- og vareprøver, så du kan se løsningerne i de rum de skal hænge i. Læs mere og bestil et besøg på gardinbussen-prisgaranti.dk.

Når de overordnede linjer passer sammen, kan du sagtens slå dig løs i detaljerne. God fornøjelse.

Kommentarer
Top