Rødovre sejrede igen
WEB_Orient_Topkamp_040519_IN-9-of-22.jpg
Orient manglede skarpheden, da de spillede ude mod LSF i weekenden. Foto: Ian Nielsen / arkiv
fodbold (OPDATERET) Der var kun en sejr til kommunens 1. herreseniorer i serierækkerne. Vest tabte topopgøret i Brøndby, men Rødovre vandt, hvilket var den 10. sejr i de seneste 11 kampe. Avartas divisions-reserver vandt over bundholdet og kom tre vigtige point væk fra nedrykningsstregen.

Vi starter i serie 1, hvor Avartas divisions-reserver havde friweekend, men spillede mandag aften mod rækkens ubetingede bundhold, Fredensborg.
Avarta svigtede ikke på eget græs, da de vandt 2-1 (1-0), efter en 2-0 føring på scoringer af August Frandsen og Nicolas Frøidt Oberreuter, inden gæsterne reducerede i slutminutterne til kampens resultat.
Avarta har tre point til nedrykningsstregen og der resterer fem runder. Næste modstander er rækkens nummer tre VB 1968 fra Bagsværd, som tager mod Avarta på fredag med kampstart klokken 18 på Skovbrynet Skole. 

Vigtig kamp venter for BK Rødovre
I serie 2 under KBU spiller BK Rødovre og de kæmper en indædt kamp for hurtig tilbagevenden til serie 1. Rækkens to øverst placerede mandskaber rykker direkte op, mens nummer 3 spiller om oprykning og det er pt. den plads, som Rødovre indtager.
I lørdags var BK Rødovre på en svær opgave ude mod Amager FF, som altid er svære at spille mod på deres bane. Med for 11. gang i træk forlod Rødovres spillere grønsværen med point og i 10 af de 11 kampe, er det endt med sejre, så Rødovre rækkens mest formstærke hold.
Denne lørdag vandt holdet fra Elstedvej med 1-2. Målet til 0-1 blev scoret af Sebastian Lind Holmstrøm og det matchafgørende mål til 1-2 blev sendt i nettet af Mike Stenspil. Med sejren har Rødovre stadig seks point op til andenpladsen.
Næste kamp for de sort- og rødklædte rødovrespillere er på lørdag klokken 13, når rækkens nummer 4, Nyhavn, kommer på besøg. Sidste kamp, som Rødovre tabte, var netop mod Nyhavn.B77 tabte 6-points kamp
Ligeledes i serie 2 men under SBU spiller B77, men de tabte et vigtigt skridt i oprykningskampen hjemme på Hampen Park alias Valhøj Skole, da en anden oprykningskandidat, Ballerup, var på besøg og vandt med 1-3.
Anthon Raaberg Poulsen udlignede til 1-1 godt midtvejs i 2. halvleg og skabte positiv stemning omkring banen, men Ballerup svarede hurtigt igen og 10 minutter før tid blev kampen reelt afgjort, da gæsterne scorede til 1-3.
Med nederlaget har B77 seks point til andenpladsen, hvor der skal spilles om oprykning.
På lørdag spiller B77 ude mod rækkens ubestridte tophold B1973 Herlev.

Nulløsning i Ledøje-Smørum
I serie 3 under SBU kæmper Orient for at komme op på en af de to oprykningspladser. I weekenden mødte Orient nummer to LSF fra Ledøje-Smørum og en sejr var påkrævet, hvis håbet om andenpladsen skulle opnåes, men det blev en intens kamp uden scoringer.
Dermed har Orient stadig to point op til andenpladsen, men både Måløv på førstepladsen og LSF på andenpladsen har en kamp i hånden i forhold til Orient, der spiller den næste kamp på lørdag klokken 11 hjemme på Elstedvej. Midterplacerede Farum kommer på besøg.

Vest tabte topkamp
I serie 4 under SBU ligger BK Vest fra Kærene suverænt nummer 1 og selvom de tabte weekendens kamp ude mod Brøndbyernes IF, så holder Vest fast i førstepladsen.
Kampen sluttede 3-1 til Brøndbyernes IF, som med sejren kun er et point efter Vest, der har fire point ned til tredjepladsen. Der er fem runder tilbage for Vest, som har spillet en kamp færre end de to nærmeste forfølgere.
På lørdag med kampstart klokken 11.30 får BK Vest besøg af midterplacerede Vallensbæk. Kampen spilles i Nørrekær.

De gulblusede BK Vest blev de små i weekendens topopgør mod Brøndbyernes IF.

Kommentarer
Top