Pantmaskine vender tilbage – bare ikke til Rødovre
drop_and_go.jpg
Da 'Drop & Go' stod ved Rødovre Centrum sidste år, blev det landets største afleveringssted. Foto: Presse
pant Da Dansk Retursystem sidste år testede deres nye pantmaskine ’Drop & Go’ ved Rødovre Centrum, blev det landets største afleveringssted. Nu vender maskinen tilbage, men du skal lidt længere ud på Vestegnen for at masseaflevere.

På tre måneder blev der næsten afleveret 1,5 millioner tomme dåser og flasker ved Vandtårnet, da Dansk Retursystem sidste år testede deres bud på en ny måde at aflevere pant på. Nu kan du igen masseaflevere flasker, men nu skal du på en lille køretur, hvis du vil undgå klistrede fingre og bøvlet med at aflevere dine dåser én ad gangen. Den mobile afleveringsløsning er nu at finde på Genbrugsstationen i Høje Taastrup.
”Drop & Go blev testet på festivaler, hos Dagrofa og ved Rødovre Centrum. De steder var Drop & Go bemandet og det er en dyr løsning. Derfor vil vi gerne teste teknologien i pantstationen i Høje
Taastrup, uden at der er personale til stede. Mange forbrugere har spurgt til, hvornår løsningen vendte tilbage og de kan nu sætte kurs mod Høje Taastrup,” siger Marlene Fris, der er markedsdirektør i Dansk Retursystem.
Drop & Go kan prøves ved Genbrugsstationen i Høje Taastrup, Lervangen 1-3.

Kommentarer
Top