Opråb til fædre på barsel
Tumletid-med-far5.jpg

handsome young man at home with his little cute daughter having fun together

Tirsdag den 21. maj klokken 10 slår Rødovre Bibliotek dørene op til den første omgang ’Tumletid med far’. Her kan fædre med børn i alderen 0 til 3 år lege og tumle med deres børn – og møde andre fædre i samme situation. Foto: Presse
tumletid Det er nu, du skal spidse ører, hvis du er mand og på barsel. Rødovre Bibliotek slår nemlig dørene op til ’Tumletid med far’, hvor mand på barsel kan tumle med deres børn sammen med andre fædre.

Rødovre Bibliotek har oplevet en stigning i antallet af fædre på barsel, der kommer på biblioteket med deres børn og derfor er biblioteket nu klar med et helt nyt tilbud, hvor fædrene kan mødes med andre i samme situation.
’Tumletid med far’ er for fædre med børn i alderen 0-3 år og er blevet til i et samarbejde mellem Sundhedsplejen i Rødovre og Biblioteket.
”Vi oplever et behov hos de nybagte fædre for at kunne mødes med andre fædre og tumle med deres børn,” udtaler sundhedsplejerske Pernille Michaelsen.
Der vil være forskellige tumle- og legeredskaber, som man frit kan bruge. Der vil også være kaffe, te, vand og høje stole, så børnene kan spise medbragt mad. Desuden vil der være en sundhedsplejerske og en bibliotekar til stede, så fædrene kan få svar på spørgsmål om barnets første læsning, kost, søvn og meget mere.
Første arrangement finder sted tirsdag den 21. maj klokken 10 og ’Tumletid med far’ vil fremover være åben den 1. og 3. tirsdag i hver måned – dog med en feriepause i juli måned. Det er gratis at deltage og der kræves ingen tilmelding.

Kommentarer
Top