Når din far fortjener lidt ekstra opmærksomhed
fars-dag-e1557223216285.jpg
SPONSORERET INDHOLD Den 5. juni er en særlig dag på flere måder. Først og fremmest er det en historisk dag, hvor vi fejrer indførelsen af den første danske grundlov i 1849. Samtidig er det også dagen, hvor din far skal hyldes for det menneske, han er og for det liv, som han har givet dig.

Den 5. juni er udover at være Grundlovsdag nemlig også den såkaldte ”fars dag.” Dagen er en unik mulighed for at ære din far og vise ham taknemmelighed.

At udvise taknemmelighed er guld værd

Når tiden flyver af sted, kan vi let komme til at glemme de mange gode ting, vi gør for hinanden hver eneste dag. Vi kan glemme at takke hinanden, selvom vi ofte har meget at takke for.
Vi kan glemme at sætte pris på hinanden og den kærlighed, der binder os sammen. Lad en dag som fars dag være en anledning til at huske på disse ting. En anledning til at takke!

Taknemmelighed kan udtrykkes på mange måder. Det kan være et kram, en god gave, en oplevelse, et par søde ord eller et lille kort med en kærlig hilsen, en sang, et smil. Du bestemmer selv, hvordan du bedst kan og vil udtrykke dig. Her kan du finde flere idéer til fars dag.

Fars dag er en gammel tradition

Idéen til fars dag stammer fra 1910 i USA, hvor en pige ønskede at ære sin far, der var alene med 6 børn. Hun forsøgte at indføre en hyldestdag lokalt i Washington, hvor familien boede. Idéen spredte sig, og i 1935 kom den særlige dag til Danmark. Nogle mennesker synes, at fars dag er lige lovlig kommerciel, men traditionen er ikke desto mindre blevet fasttømret – også i Danmark.
Måske  skyldes det netop, at dagen akkurat som mors dag fungerer som en årlig påmindelse om at vise den taknemmelighed, som er så let at glemme.

Kommentarer
Top