Giv dit barn indflydelse på menuen til sin konfirmation
Kokken-jomfruen.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD Når det er tid til, at dit barn skal konfirmeres, er der en hel del, man skal se til, for at det bliver en vellykket dag. De fleste forældre vil gøre alt for at give deres barn en dejlig dag, som de husker resten af livet.

Man er derfor også nødt til at lægge en hel del tid og arbejde i at gøre dagen til noget helt særligt. Det kan tage hårdt på kræfterne og være en smule stressende, og derfor kan det også være en god idé at få hjælp udefra. Man kan for eksempel bestille mad ud af huset, så man ikke selv skal bøvle med at stå i køkkenet hele dagen.

Det tager lang tid at kokkerere til en masse gæster, og derfor er det en hel del tid og stress, man sparer på at bestille maden hjem i stedet. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af buffet ud af huset her, så du kan få maden leveret direkte hjem til konfirmationen. Her kan det være en god idé at finde en mulighed, hvor konfirmanden kan være med til at bestemme indholdet i buffeten.
Der er mange steder, hvor man selv kan sammensætte en menu, og da det er konfirmandens dag, bør de også have noget at skulle have sagt i den forbindelse. Der er altså mange gode muligheder for at bestille mad ude og stadig have indflydelse.

Buffet eller flerretters menu?

Når man skal servere mad til en konfirmation, skal man beslutte sig for om, det skal være en buffet eller flerretters menu. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, og det handler derfor om at finde den, som passer bedst ind i jeres situation. Man kan også vælge at spørge konfirmanden, hvad de ville foretrække og så vælge ud fra det. Der er altså flere ting, som skal tages i betragtning, når man bestiller mad ude. 

Kommentarer
Top