Fartkontrol på bestilling
ATK_presse_politi.jpg
Siden 1. januar har færdselsafdelingens enhed for automatisk trafikkontrol (ATK) foreløbig gennemført 92 ’Bestil en betjent’-fartmålinger på 46 steder. Ved de 92 kontroller passerede i alt 54.033 køretøjer. 1.442 blev blitzet på grund af for høj fart. Foto: politi.dk
fartsyndere På politiets hjemmeside kan du bestille en betjent og lokalt har to borgere anmodet om fartkontrol, som har været på Damhus Boulevard og Bjerringbrovej.

Dine lokale betjente er ikke længere end et klik væk. Efter den nye ordning med ’Bestil en betjent’ på politiets hjemmeside har Københavns Vestegns Politi indtil nu modtaget 77 henvendelser fra borgere, som bad om en fartkontrol i deres område.
I Rødovre har politiet været fordi Damhus Boulevard og Bjerringbrovej og foretage målinger efter henvendelser fra borgere.
På Damhus Boulevard blev det til én enkelt sag, mens tre bilister kan se frem til bøder efter at have kørt for stærkt på Bjerringbrovej. I alt passerede 715 biler på de to veje, da politiet var til stede og ingen bilister trådte så hårdt på speederen, at det udløste et klip i kørekortet.
“Vi måler som udgangspunkt farten på to forskellige tidspunkter – typisk i dagtimerne og om aftenen. Nogle steder vender vi selv tilbage og følger op, hvis vi oplever, at alt for mange kører for hurtigt,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark. Han fortsætter:
”Det er fint, borgerne beder os måle, hvor de oplever for høj fart og vi får mest positiv respons fra folk i lokalområdet, når fotovognen dukker op,” siger Søren Enemark.

Kommentarer
Top