Er hus og have klar til sommeren?
WEB_FORSIDE_Cahba.jpg
SPONSORERET INDHOLD Sommermånederne og lunere temperaturer er lige på trapperne. Særligt har påskens forårsvarme og blå himmel givet danskerne smag for, hvad sommeren kan komme til at byde på i år. I takt med at aftenerne bliver længere og lysere, ser flere sit snit til at finde grillen frem og starte sæsonen op for madlavning under åben himmel.

Haverne bruges langt hyppigere i løbet af sommermånederne, end de gør resten af året. Derfor skal din have stå skarpest her.

 



Få styr på terrassen

På lune eftermiddage er noget af det hyggeligste, når familien vender hjem og kan nyde dagens sidste timer udenfor sammen. For at kunne udnytte de lyse timer på bedst mulig vis, er det en stor fordel at både have og terrasse er klar til at rumme familiens aktiviteter allerede ved sommerens begyndelse. Det er især tid til, at terrassen kommer i sin bedst mulige stand. Hvis de kolde måneder har været hårde ved din terrasse, tilbyder specialister hos Cahba.dk hjælp til slibning af træterrasser overalt på Sjælland og i hele hovedstadsområdet. Er du i tvivl om, hvordan din terrasse skal slibes, eller hvad den mangler, for at stå helt klar til sommeren, skal du ikke tøve med at ringe. Cahba.dk har mange års erfaring inden for netop slibning af træterrasser. De bruger miljøvenlige produkter, og kender til det udstyr, der er nødvendigt i behandlingen af din træterrasse. Uforpligtende og ganske gratis tilbyder Cahba.dk rådgivning, og de kommer gerne ud og giver en pris på afslibning af din træterrasse.

Trænger huset også?

For mange er sommerperioden også tid for, at huset kommer i god stand indvendigt. Får du slebet træterrassen, så den fremstår som ny, kan det være både fristende og ganske nemt at fortsætte slibearbejdet indenfor. Der tilbydes nemlig gulvafslibning hos Cahba.dk, og de er i stand til at hjælpe dig med alt inden for både gulvafslibning og malerarbejde. Vælger du at få professionel hjælp til istandsættelse og klargørelse til de lunere dage, sparer du både tid og besvær. Tiden kan du passende bruge på at finde grillen frem, hvis det ikke er gjort endnu.

Gør grillen klar til at nyde måltiderne i haven

Madlavning fylder på rigtig mange måder en stor del af den danske sommer. Hvis vejret er lunt og tørt, er den grillede barbecueduft fra haverne uomgængelig på enhver dansk villavej. Det er der en god grund til. I sommermånederne smager maden bare bedre udenfor. Hvorfor ikke være klar til at udnytte det? Aftensmaden på grillen er noget der samler familie, venner og naboer på både hverdags- og weekendaftner. Det giver anledning til at sidde ude under åben himmel til sent ud på de lyse aftener. Derfor er det en god ide at have grillen klar både indvendig og udvendig. Start med at give den en tur med kluden, så grillen skinner udvendigt. Det er herefter vigtigt at grillen tømmes indvendig, gøres ren, og at risten får en grundig tur med grillbørsten. Så er du godt på vej ind i sommeren.

Kommentarer
Top